Dobrodošli dragi starši in ostali obiskovalci!

Logotip vrtca

Ustanovitelj Enote vrtec Vitanje je Občina Vitanje. Enota je vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Celju na registrskem vložku št. 1-04122/00. Vrtec Vitanje spada k osnovni šoli.

Vrtec sestavljajo štiri skupine od tega so tri v vrtcu, ena pa na Osnovni šoli. Vse skupaj nas je 9 zaposlenih. Sedem za polni delovni čas, ena oseba za polovični in ena spremljevalka otroku s posebnimi potrebami.

Ustanovljeni smo zato, da pomagamo staršem pri celoviti skrbi za otroke in pri izboljšanju kvalitete  življenja družin in otrok.
Vloga našega dela ni samo v osvajanju znanja, temveč v PRIDOBIVANJU znanja ter razvijanju različnih otrokovih sposobnosti.
Da bomo še uspešnejši, želimo z Vami, spoštovani starši, graditi ustvarjalno sodelovanje, ki bo temeljilo na odprtih pogovorih, interesih, predlogih in reševanju problemov, ki bodo zagotavljala kvalitetne pogoje za izvajanje programa predšolskih otrok.  Želimo, da bi bil naš vrtec po meri otroka.

Trudimo se, da bi se otroci počutili sprejete, spoštovane, takšni, kot so, da bi znali navezovati prijateljske stike z vrstniki, izživeli svoje otroštvo optimalno in se skupaj s starši in z nami znali veseliti vsakega dne posebej.

OTROKOM želimo veliko otroške radosti, ustvarjalne svobode in užitkov ob igri s prijatelji, STARŠEM roditeljsko srečo, vsem ostalim prijateljem in donatorjem vrtca pa zadovoljstvo ob sodelovanju z nami.

Zadnjič posodobljeno Četrtek, 26 September 2013 11:20
 
« ZačetekPrejšnja111213141516NaslednjaKonec »

Stran 16 od 16