PRIREDITEV OB MATERINSKEM DNEVU

materinskidan_2016

Na travnik bom šla, bom rožce našla,

bom rožce nabrala, jih mamici dala,

da bo veselo to njeno srce. V gozdiček bom šel, bom jurčke našel,

bom jurčke nabral in jih atiju dal,

da bo veselo njegovo srce ...

Ob materinskem dnevu bi se radi zahalili našim mamicam, očetom, babicam, dedkom in vsem ostalim prisotnim...., zato vas vabimo na prireditev, ki bo v torek, 22.3.2016 ob 17.00 uri v vitanjski kulturni dvorani. 

Za dobro razpoloženje bomo poskrbeli mi, za sladke dobrote (pecivo), pa se bomo obrnili na vas.

Otroci in kolektiv vrtca Vitanje


 

Predstavitev Balončki 2016/2017

»Sem majhen nabrit balonček,

za mamico svojo kot sonček.

Najlepše takrat  mi je,

ko v vrtec odpelje me.«


To je le del opisa skupine Balončki, ki jo sestavlja dvaindvajset balončkov, natančneje 12 balončkov in 10 balončic. Poskušamo leteti z vetrom, včasih pa je potrebno kakšnemu balončku »skrajšati«  vrvice, da nam ne odleti v orkan. Smo razgibani, različni, barviti, radovedni, kot so baloni, ko zrejo preko  neskončnega obzorja. Želimo si, da bi se naše vrvice prepletle v prijateljstva, ki trajajo in trajajo, da bi se v vrtcu imeli lepo in da bi nam kdaj pa kdaj uspelo pokukati tudi preko obzorja. Da pa balončkov ne bi odneslo  iz troposfere pa bova poskrbeli Andreja in Daša.


Zadnjič posodobljeno Torek, 15 November 2016 07:08
 

»VITANČKI« v gosteh!

vitancki

Tudi letos smo se udeležili prireditve Vrtec poje, ki jo vsako leto organizira vrtec Slov. Konjice. Na prireditvi, ki je bila v kulturnem domu v Slov. Konjicah,  je nastopilo šest pevskih zborov. Vsak zbor je odpel dve pesmi, na koncu pa nas

je čakalo še presenečenje. Na klavir nas je spremljala ga. Tadeja, na harmoniko pa  nas je spremljal g. Joži.

Takšne prireditve, kot je Vrtec poje, so vedno dobrodošle, saj se lahko otroci na njih s ponosom pokažejo. Veseli smo bili povabila in veseli nas,  da smo tudi » VITANČKI« pričarali nasmeh na obraz marsikomu v dvorani, bili smo odlični!

 
« ZačetekPrejšnja1112131415NaslednjaKonec »

Stran 14 od 15