MATERINSKI DAN 2018

Mamica moja, v naročje me vzemi

nežno in toplo me k sebi prižemi.

Naj bo tvoj praznik le s srečo pretkan,

naj vsak dan za naju bo mamic dan!

Ob materinskem dnevu bi se radi zahvalili našim mamicam, očetom, babicam, dedkom in vsem ostalim prisotnim, zato vas vabimo na prireditev, ki bo v torek, 27.3.2018 ob 17. uri v vitanjski kulturni dvorani.

Otroci in kolektiv vrtca Vitanje


Zadnjič posodobljeno Torek, 13 Marec 2018 13:26
 

DAN ODPRTIH VRAT 2018

Vabimo vas na dan odprtih vrat, ki bo v sredo 4.4. in četrtek 5.4. 2018, od 9.00 do 10.30 ure, v prostorih vrtca Vitanje, pri Vetrnicah v Slomškovi dvorani in pri Pikapolonicah v prostorih šole. Za otroke bomo pripravili delavnice, zato bomo zelo veseli njihove družbe. Vsi tisti, ki ste otroke že vpisali, boste lahko spoznali tudi vzgojiteljice in pomočnice vzgojiteljic, ki bodo skrbele za vaše otroke v času bivanja v vrtcu. Tisti, ki pa se za ta korak še odločate, si boste tako vrtec lahko ogledali in se pogovorili o morebitnih dodatnih vprašanjih.

Vljudno vabljeni!

OTROCI IN KOLEKTIV VRTCA VITANJE

Zadnjič posodobljeno Torek, 13 Marec 2018 13:22
 

Žogice na Antarktiki

V mesecu februarju smo Žogice »odpotovale« v deželo večnega snega, na Antarktiko. Spoznali smo katere živali, ljudje živijo tam in kje se Antarktika nahaja na globusu. Po bližje smo spoznali pingvine in njihovo življenje vse od začetka. Za en dan smo se preoblekli v Eskime, lovili ribe, zgradili iglu in se v njem igrali. V igralnici smo si pričarali tudi »umetni« sneg in na njem iskali sledi živali. Ogledali smo si tudi poučni risani film Vesele nogice, ki zelo lepo prikazuje kako živijo pingvini.

Opazovali smo kako se ledene kocke topijo z toplo vodo in kako s soljo. Preživeli smo avanturistično doživet mesec na Antarktiki. Seveda pa smo uživali tudi na snegu, ki nam ga je, kar v velikih količinah nasula "Babica Zima". 

Več utrinkov pa si lahko ogledate na spodnjih fotografijah. 

Galerija slik

Zapisala: dipl. vzgojiteljica Anja Kumer

Zadnjič posodobljeno Ponedeljek, 26 Februar 2018 07:32
 
« ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec »

Stran 2 od 16