Balončki jeseni...

Vsak letni čas je lep, vsakega se veselimo in vsakega naslednjega nestrpno pričakujemo. Toda prav gotovo je jesen tisti čas, ko se kmetom in vsem ostalim povrne trud in delo, ki so ga vlagali v zemljo.  Otroci skupine Balončki smo v tem času veliko raziskovali, opazovali, se naučili  novih stvari…  Med drugim smo  tedensko spremljali  izbrano opazovano drevo, kjer smo lahko videli kako zorijo jabolka, se barva listje, listje odpada.. Spoznavali smo sadje in se naučili pravilno poimenovati drevesa, spoznavali in okušali zelenjavo, uživali v igri s kostanji, bučami, hoji po šelestečem listju in v dolgih sprehodih, ki nam jih naša okolica omogoča. Naravo smo prenašali na list papirja v različnih tehnikah, plesali z elemeti PEČ-a, se naučili kar nekaj pesmic, deklamacij, izvedli dramatizacijo, prisluhnili zgodbicam o jeseni ter se preko igre z jesenskimi plodovi učili matematike. Vendar pa smo najbolj uživali, ko smo bili na svežem zraku in vpijali še zadnje sončne žarke ter se družili.

Andreja Pušnik

Zadnjič posodobljeno Četrtek, 24 November 2016 08:01
 

Predstavitev Mehurčki

V naši skupini MEHURČKI je 19 otrok.  MAJHNI in VELIKI mehurčki. Majhni mehurčki so veseli, ustvarjalni, nagajivi in igrivi, pravi mali raziskovalci. Veliki mehurčki so prijazni, zaupljivi in radovedni.  A skupaj smo nerazdružljivi.  Letos bova skupaj z njimi vzgojiteljica Tamara in pomočnica vzgojiteljice Tina.  Čeprav smo še majhni se radi igramo, plešemo, ustvarjamo na različne načine, telovadimo, hodimo na sprehode, pojemo, počivamo in se na široko smejimo.

Zadnjič posodobljeno Torek, 15 November 2016 07:30
 

Žogice september

Skupino Žogice sestavlja 11 dečkov in 8 deklic, starih od 2 do 4 leta. Smo veseli, razigrani, poskočni, živahni, včasih preveč glasni, vedno v gibanju in vedno pripravljeni se naučiti kaj novega. Najbolj uživamo zunaj, v naravi, kjer se lahko sprostimo, se razgibamo in naužijemo svežega zraka. Radi ustvarjamo, pojemo pesmice in poslušamo pravljice pred počitkom, radi se gibamo, plešemo in predvsem uživamo v vrtcu, ki je  naš drugi dom in v katerega radi zahajamo, saj nas tam odprtih rok vedno pričakajo nasmejani obrazi naših vzgojiteljic.

Zadnjič posodobljeno Torek, 15 November 2016 07:26
 
« ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec »

Stran 10 od 15