Predstavitev Pikapolonice 2017/2018

»PIKAPOLONICA PIKA JE SREČALA ČRNEGA BIKA,

SEDLA MU JE NA UHO IN ZAKLICALA JE:''HALO!''

BIK SE JE ČRNO PRESTRAŠIL, KOSMATA UŠESA ZAMAŠIL,

IN KRIČAL:''JAZ NISEM HALO, POMOTA JE TO, POMOTA JE TO!''«

Pikapoke, pikapolonice, to smo mi…veseli, razigrani in zelo pridni, kot pravita vzgojiteljici Kristina in Mateja. V skupini nas je trenutno devet, pet fantov in štiri punce, stari smo od dveh let in pol pa do skoraj 6 let. Naša igralnica se nahaja v prostorih osnovne šole. V mesecu januarju pa se nam bo pridružila najmlajša pikapolonica in sicer fantek, ki bo takrat dopolnil 15 mesecev, tako da nas bo potem deset. Imamo se zelo fajn, se veliko igramo in še več gibamo na svežem zraku, kjer zelo uživamo tako kot pikapolonice, ki veselo letajo po zraku. Če nas kje srečate…saj veste, pikapolonice prinašajo srečo…

Zadnjič posodobljeno Petek, 06 Oktober 2017 06:31
 

Predstavitev Vetrnice 2017/2018

Skupina »Vetrnice« je skupina predšolskih otrok, natančneje stari smo od pet do šest let. V skupini je devetnajst otrok, od tega deset deklic in devet dečkov. Svoj prostor pa smo dobili na novi lokaciji in sicer v Slomškovi dvorani, ki se nahaja nasproti šole. Smo kot pisane vetrnice, ki se sedaj  še vsaka rada  zavrti po svoje, vendar, da se bodo vetrnice vrtele ubrano bova poskrbeli s svojim stalim »vetrom« Andreja in Daša.


Zadnjič posodobljeno Sreda, 27 September 2017 14:06
 

Vrtec teče - oktober 2017

logo

Vrtec Vitanje 7.10.2017 ob 9.00 uri organizira in prireja prireditev  "Vrtec teče". Dobimo se na šolskem igrišču!

V našem vrtcu namenimo gibanju veliko pozornosti in casa. Zavedamo se, da je redno in zadostno gibanje zelo pomembno pri otrocih in mladostnikih, saj vpliva na njihov celostni razvoj in posamezniku prinaša vrsto pozitivnih koristi in med drugim varuje in krepi človekovo zdravje.

Žal pa gibanje nasploh v današnjem času zelo upada, zato želimo s tem projektom oziroma s to prireditvijo, otroke in mladostnike spodbuditi k temu, da bi gibanje postalo njihova pomembna stalnica. Ker pa menimo, da je gibanje v dobri družbi, polni smeha in pozitivne energije še toliko zabavnejše in lepše, vas vljudno vabimo, da se projekta Vrtec teče udeležite in s svojo dobro voljo pripomorete k temu, da se otroci na lastne oči prepričajo in vidijo da gibanje ni le koristno, ampak da je lahko tudi zabavno.


V upanju, da se na projektu Vrtec teče vidimo, vas lepo pozdravljamo!

Vsi, ki se boste teka udeležili, prosim obvezno izpolnite prijavnico na spodnji povezavi! Rok za prijavo je 3.10.2017!

prijavnica

Otroci in kolektiv vrtca Vitanje

Zadnjič posodobljeno Ponedeljek, 25 September 2017 09:59
 
« ZačetekPrejšnja12345678910NaslednjaKonec »

Stran 5 od 16